Even voorstellen

Mijn naam is Corrie van Koppen, gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Pedicure. Al jaren had ik de wens om als zelfstandige met mensen te werken. Nadat ik een lange periode met veel plezier in een parfumerie heb gewerkt als schoonheidsspecialiste, pedicure en in de winkel. Heb ik mijn grote droom kunnen realiseren: een eigen salon aan huis, met een aparte ingang. Dit is ideaal voor mij om mijn werk te kunnen combineren met mijn gezin. Ik blijf cursussen en workshops volgen om mijn kennis uit te breiden en mijn praktijk up to date te houden. Tevens ben ik als pedicure gediplomeerd voor het behandelen van diabetische en reumatische voet. 

Mijn filosofie is helder: in een heel gemoedelijke, huiselijke sfeer, waar je je op je gemak voelt uiterst professionele, ontspannende behandelingen geven. Een bezoek aan Beautysalon Corrie moet pure ontspanning zijn. Even geen stress en even rustig de tijd nemen voor jezelf. Pas dan kun je helemaal ontspannen en maximaal genieten van de behandeling.

Kwaliteit
Mijn salon is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Hiermee weet u als klant dat u te maken heeft met een gediplomeerde en vakbekwame pedicure. ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals ik. Ook sta ik geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). Het KRP is een systeem dat is ontwikkeld door ProCERT.